Εξωραϊστικός εκπολιτιστικός Σύλλογος Βλάτους “Νέοι Ορίζοντες”

Ευχαριστίες…

Με αφορμή τη μουσική βραδιά που έγινε την Κυριακή 31/03/19 ενταγμένη στις εκδηλώσεις VLATOS JAZZ, που ξεκίνησαν το περσινό καλοκαίρι του 2018 στον χώρο του παλαιού κτίσματος δίπλα στο μουσείο του Βλάτους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή.

Ειδικότερα, την καλλιτέχνιδα Μαρία Μανουσάκη για την πρόσκληση και συντονισμό των μουσικών σχημάτων που συμμετείχαν. Τον κάτοικο του Βλάτους Μάρτιν Hazelzet, Ολλανδό στην καταγωγή, ο οποίος με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου έχει ορισθεί υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, καθώς και τους κατοίκους του χωριού που συμβάλλουν, κάθε ένας ξεχωριστά με τον τρόπο του.

Το λογιστικό γραφείο του Στέλιου Κουνελάκη και το προσωπικό του γραφείου του, για την σημαντική βοήθεια που μας πρόσφερε σε θέματα αρμοδιότητ’ας τους.

Τον Μανώλη Μπουλάκη για την προσφορά του χειροποίητου φωτιστικού που κοσμεί τον χώρο. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Γεωργιλάκη για την πολύτιμη βοήθειά του σε ότι χρειαστήκαμε και ο οποίος κατέγραψε με την φωτογραφική του μηχανή όλες τις εκδηλώσεις, προσφέροντάς μας ένα σημαντικό φωτογραφικό υλικό.

Εκ του Δ.Σ.

By Μάρτιν Βλάτος

Ο Μάρτιν έρχεται από την Ολλανδία, αλλά ζει στον Βλάτο εδώ και μερικά χρόνια. Βοήθησε το syllogos με τη δημιουργία του μουσείου, του αρέσει η τζαζ και είναι ο webmaster αυτής της ιστοσελίδας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *