Το καφενείο του Βλάτου

Το καφενείο μας όπου βρίσκεται στο κέντρο του χωριού μας με ιδιοκτήτη τον Γιώργο Κονταξάκη, μαζεύει αρκετό κόσμο ιδικά τα θερινά βράδυα. Με παραδοσιακούς μεζέδες και με τσικουδιά δικής του παραγωγής όλοι οι χωριανοί μαζεύονται συζητούν και περνάνε ευχάριστα την ωρα τους.

Εκεί πέρα εκτός από τα ωραία του κεράσματα μπορείτε να βρείτε και σπιτικά προϊόντα δικής του παραγωγής οπως είναι το παρθένο ελαιόλαδο, τα βότανα του χωριού μας και άλλα πολλά.

Μάρτιν Βλάτος

Ο Μάρτιν έρχεται από την Ολλανδία, αλλά ζει στον Βλάτο εδώ και μερικά χρόνια. Βοήθησε το syllogos με τη δημιουργία του μουσείου, του αρέσει η τζαζ και είναι ο webmaster αυτής της ιστοσελίδας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το καφενείο του Βλάτου

  • Αύγουστος 25, 2018, 12:41 μμ
    Permalink

    Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν στη δύσκολη περίοδο της ζωής μου και με βοήθησαν να ξεπεράσω το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τη σύζυγό μου Νίκη, τα παιδιά ,μας Μαρία και Γιάννη, Ρίτσα και Αντώνη, που για εφτά μήνες στάθηκαν δίπλα μου μέρα και νύχτα. Όλους τους συγγενείς μας όπου και να βρίσκονται που σωματικά και ψυχολογικά με βοήθησαν να ξεπεράσω το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Τους αιμοδότες που έδωσαν αίμα από το αίμα τους για της ανάγκες τις χειρουργικής επέμβασης. Τους χωριανούς μας, φίλους και γνωστούς που ο καθένας με τον δικό του τρόπο ενδιαφερόταν να μάθει την εξέλιξη της πορείας της υγείας μου. Τον υπεύθυνο του ξενώνα Σταύρος Νιάρχος Καραπατάκη Βασίλη που μας φιλοξένησε για 50 μέρες έναντι μικρού τιμήματος το άτομο. Θεωρώ ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια όσους γιατρούς βοήθησαν στην αποκατάσταση της υγείας μου: ιδιαιτέρως τον καθηγητή και διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκη Γιώργο και την ομάδα που με επιτυχία μου έκαμε την εγχείρηση υφολική γαστρεκτομή στο στομάχι, τους ογκολόγους παθολόγους του Γ.Ν Χανίων κα Μπομπολάκη Ηλιάδα, Σφακιωτάκη Γεωργία και Στολτίδη Δημήτριο, επιμελητές που για 5 μήνες με 48ωρες χημειοθεραπείες βοήθησαν στην αποκατάσταση της υγείας μου. Τον καθηγητή και διευθυντή του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ κ. Βαρβέρη Κωνσταντίνο, Βαρβέρη Αντώνιο, Μαυροειδή Παναγιώτα , επιμελητές με 30 ακτινοβολίες έκλεισε ο κύκλος της αποθεραπείας μου. Σε όλο αυτό το διάστημα συναναστραφήκαμε με ανθρώπους ειλικρινείς, ευσυνείδητους, μεγαλόψυχους, στην ύπαρξη των οποίων δεν γνωρίζουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους σας, να ανταπεξέρχεστε στο δύσκολο έργο σας, ο Θεός να σας προστατεύει και αυτά που προσφέρετε στους ασθενείς με ήθος και ανθρωπιά να σας ανταποδίδει με κάθε καλό στη ζωή σας.

    Ο ευχαριστών Γεώργιος Ν.Κονταξάκης Βλάτος Κισάμου

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *