ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Athens Fire Tragedy
Athens Fire Tragedy

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                                               ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΤΙΑΝΩΝ <<ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αναγνωρίζοντας την εντονότατη δοκιμασία των συνανθρώπων μας από τις πρόσφατες πυρκαγιές, αποφάσισε τα έσοδα από τις  εκδηλώσεις τόσο της βραδιάς Jazz στις 26/07 το βράδυ όσο και της πανηγύρεως του Αγίου Παντελεήμονος στις 27/07 το πρωί όπως διατεθούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού στους πληγέντες αδελφούς μας.

Επίσης κατόπιν επιθυμίας μελών και φίλων του Συλλόγου μας , δημιουργήσαμε ταμείο για τον ίδιο σκοπό που θα είναι ενεργό μέχρι την Κυριακή 29/07/2018 και ώρα 20:00.

Τέλος παρακαλούμε όσους διαβάσουν το παρόν άρθρο και έχουν την δυνατότητα να δώσουν αίμα να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που άμεσα θα πραγματοποιήσουμε και θα ανακοινώσουμε.

Εκ  του Δ.Σ.

By Μάρτιν Βλάτος

Ο Μάρτιν έρχεται από την Ολλανδία, αλλά ζει στον Βλάτο εδώ και μερικά χρόνια. Βοήθησε το syllogos με τη δημιουργία του μουσείου, του αρέσει η τζαζ και είναι ο webmaster αυτής της ιστοσελίδας.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *